Armlæn

Armlæn

Armlænene på din sofa er ikke kun til at læne sig op ad. De skal også passe til resten af din stue - og de er med til at bestemme længden af sofaen. Måske bruger du også armlænet til at hvile dit hoved på - bare en gang i mellem. 
Det er disse faktorer, der skal være med til at afgøre. hvad du vælger. Designsofa giver dig et utal af valgmuligheder - fra en simpel endeplade til modulerne til armlæn i forskellige bredder og design. 
Du kan således frit vælge dit udtryk og dit komfortniveau. Også når det gælder armlænene. 
Sofaen kan få en behagelig nakkepude - de findes i samme bredder som modulerne. 

Armlæn muligheder

Moduler

Designsofa tilbyder dig et utal af muligheder og er markedets mest fleksible system. Designsofa er baseret på en fuldstændig tilpasning til dine behov. 
Hjørnerne fås i forskellige vinkler, og systemet giver dig også mulighed for at vælge mellem indbyggede eller flytbare chaiselonger i mange størrelser. 
Alle moduler kan sammensættes fuldstændigt efter dine behov - og rækkefølgen kan let ændres, hvis du flytter eller bare bliver træt af din opstilling. 
Udvalget af moduler afspejler den grundlæggende ide i Designsofa, som er, at du skal kunne udnytte den plads, du har i din stue til en ekstra siddeplads eller mere. Hvis det kniber med at få plads til en sofa med standardmål, så kan du tilpasse længderne på din nye sofa med 1 cm +/-. 
Der findes ingen plads, du ikke kan udnytte optimalt med Designsofa.

Moduloversigt
Moduler
Ben

Ben

Sofaens ben er afgørende for dens design. Derfor har du naturligvis mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer.
Designsofa er konstrueret således, at du selv kan vælge at placere ben under armlæn eller siddemodul. 

Benhøjde:
Standard benhøjde er 12 cm (støvsugerhøjde)
• Mange forskellige ben i metal og træ.
• C + H ben - kan leveres i alle højder. Alt er muligt.

Ben muligheder

Tilbehør

Til alle hyndebredder kan leveres en tilsvarende nakkestøtte og en flytbar puff. Vælger du en hyndebredde på eksempelvis 55 cm kan der leveres nakkepude og puff i samme bredde. Puffer leveres i både firkantede og halvrunde udgaver. Pyntepuder kan leveres i fem forskellige størrelser.

Tilbehør