Topquilt - Koldskum

Topquilt - Koldskum

Som den eneste producent bruger Modulsofa en særlig teknik i konstruktionen af hynder. Metoden, som vi kalder “TOPQUILT”, bevirker, at du undgår hurtigt nedslidte og uformelige hynder.
Kort fortalt går teknikken ud på at betrækket, før det syes sammen bliver quiltet op i en trelags konstruktion, som består af betræk og et lag polyesterfiber, der igen syes sammen med et teflonbehandlet understof.
Teflon er det stof med den laveste kendte gnidnings-koefficient, hvilket minimerer sliddet mellem betræk og skumkerne.

TOPQUILT - Vores unikke kvalitetskoncept.

KOLDSKUM - Skumkernen i hynder består af certificeret koldskum.

Massive trærammer - krydsfiner - Nozag

Massive trærammer - krydsfiner - Nozag

Visse dele af sofaen er skjult for det blotte øje. Stel og bund ser man ikke - men kvaliteten er afgørende for, om din sofa bliver ved med at være et behageligt møbel.

Din nye sofa skal kunne holde til mange års brug. Og man skal kunne både sidde og ligge i den. Det er jo heller ikke usandsynligt, at børnene hopper i den. Selvom de ikke må.

Derfor er det afgørende, at sofaen er bygget til at holde. Det er Modulsofa. Stellets ramme er opbygget af massiv fyr, mens der på alle andre kritiske steder er brugt krydsfiner. 

Bunden er forsynet med nozag-fjedre af bedste kvalitet. Sådan sikres Modulsofaens lange levetid.

Efter levering af sofaen kan du selv bestemme, om du af designmæssige eller andre årsager foretrækker at have benene monteret under armlæn eller siddemodul.

NOZAG-FJEDRE - af hærdet stål i alle sæder

MASSIVE TRÆRAMMER - af fyrretræ

KRYDSFINER - i korpus

Samling

Samling

Alle samlinger af moduler foregår ved hjælp at stålkroge, som klikkes sammen. Alle moduler er vendbare, i nogle tilfælde dog mod, at stålkrogene i modulsamlingerne vendes 180 grader. Når modul eller armlæn er bestilt som højre eller venstre opstilling, er dette ikke vendbart.

Alle moduler er produceret med beslag til ben, uanset om dette fremgår af standardopstillingen. Det er således op til dig, om du ønsker ekstra ben til din nye sofa af styrkemæssige eller designmæssige årsager. Ekstra ben leveres uden beregning.

Hvis du vælger en modulsofa med et åbent afslutningsmodul, vil siddemodulet altid blive leveret med påmonteret dækplade, som har til formål at holde ryghynder på plads. Samtidig dækker den hullet mellem den yderste ryghynde og stellet. Dækpladen er altid påmonteret ved leveringen og koster ikke ekstra.